Om Typ IT

Typ IT AB

Typ IT startades 2010 med visionen att hjälpa mindre och medelstora företag med att utveckla, drifta och supporta deras IT infrastruktur. Vår önskan är att våra kunder inte ska behöva vara IT-experter själva, utan i stället fokusera på sin kärnverksamhet.

Kärnan i vår verksamhet är att erbjuda en traditionell och kundfokuserad service och support. Det innebar att vi skräddarsyr lösningar för varje unik situation, ansvarar för produktinköp, genomför installationer och noggrant övervakar utrustningen för att säkerställa att den fungerar smidigt för våra kunder. Vårt mål är att våra kunder ska få den hjälp de behöver, när de behöver den. Om en lösning inte är omedelbart tillgänglig, arbetar vi aktivt med problemet och återkommer inom en rimlig tidsram.

En annan viktig del av vår vision är att hjälpa våra kunder hitta de bästa produkterna och tjänsterna som ska hjälpa dem att nyttja  sina IT-investeringar och främja deras tillväxt och framgång. Vi vill vara en partner som stödjer deras strävan mot framgång genom att optimera deras IT-resurser och hjälpa dem att leverera högkvalitativa tjänster till sina egna kunder.