Avtal

Avtal

Låt oss ta hand om din IT. På så vis kan du fokusera ostört på din verksamhet. Vi övervakar hälsan hos dina datorer, nätverk, telefoner och andra enheter. Genom långsiktig planering stöttar vi dig även med strategiska investeringar för att säkerställa optimal prestanda anpassad efter dina unika behov och befintliga infrastruktur långt framöver och när du behöver hjälp är vi bara ett telefonsamtal eller ett mejl bort.

Fullsupportavtal

Ett fullsupportavtal syftar till att hantera IT-infrastrukturen på ert företag till en fast månadskostnad. Det möjliggör en proaktiv och professionell hantering av tekniska utmaningar och säkerställer att ert företag kan fokusera på sina kärnverksamheter med en pålitlig och välfungerande IT-miljö i ryggen. Ett fullsupportavtal innebär att vi inte bara ger er fjärrsupport genom att ansluta till era datorer, utan vi tillhandahåller även personlig support på plats hos er.

Läs mer om avtalet här.

Fjärrsupportavtal

Ett avtal för fjärrsupport har som mål att ta hand om IT-infrastrukturen inom ert företag till en fast månadskostnad. Det möjliggör en proaktiv och proffesionell hantering av tekniska utmaningar och säkerställer att er verksamhet kan ägna sig åt sina kärnaktiviteter med stöd av en pålitlig och väl fungerande IT-miljö. Genom ett komplett fjärrsupportavtal erbjuder vi support genom att ansluta till er IT-miljö.

Läs mer om avtalet här.

Serviceavtal

Att teckna ett serviceavtal med Typ IT ger ert företag fördelen av att ha en pålitlig partner som tar hand om er IT-infrastruktur och system. Det ger trygghet, effektivitet och möjlighet att fokusera på kärnverksamheten istället för att hantera tekniska utmaningar på egen hand.

Läs mer om avtalet här.

Wifiavtal

Genom att välja vårt Wi-Fi-avtal garanteras du tillgång till ett högpresterande nätverk som kombinerar flexibilitet, säkerhet och mångsidiga möjligheter. Vi driftar, övervakar och servar ditt nätverk och ser till att din utrustning alltid är aktuell och att du kan jobba säkert.

Backupavtal

Ibland inträffar händelser som absolut inte borde inträffa. Situationer där värdefull information går förlorad och återhämtning verkar omöjlig.
Genom att teckna en backup- och återställningsavtal med oss på Typ IT kan ni vara säkra på att ni är väl förberedda. Vi tar proaktivt itu med risken för informationsskador och arbetar för att minimera de ekonomiska påfrestningarna som kan uppstå vid eventuell avbrottstid.