IT-kurser

IT-kurser

Är du intresserad av att lära dig hur du på ett effektivt sätt kan dra nytta av potentialen som surfplattor, smartphones och datorer har att erbjuda?

Hos Typ IT erbjuder vi en omfattande grundkurs som ger dig de nödvändiga verktygen för att smidigt navigera genom dagliga aktiviteter. Denna kurs täcker praktiska ämnen som att hantera räkningar elektroniskt, använda bank-ID och Swish för säkra transaktioner, utforska internet för information och kommunikation, samt att installera och använda olika appar för att optimera din enhets funktionalitet och många andra användbara färdigheter.

Vår erfarna personal besitter många års erfarenhet och en bred kompetens inom olika utbildningsområden. Vi strävar efter att skapa en trygg miljö där du kan öka din självsäkerhet när det gäller att använda datorer och surfplattor.

För privatpersoner finns dessutom möjligheten att utnyttja det statliga RUT-avdraget för våra IT-tjänster, vilket kan vara ekonomiskt fördelaktigt.

Är du intresserad av att veta mer om våra IT-kurser eller boka en personlig tekniker för att få professionella råd och support gällande era IT-relaterade frågor och problem?

Klicka här för att boka tid eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Skicka in din förfrågan här