Marknadsföring

Marknadsföring

Hos Typ IT är vi dedikerade till att leverera skräddarsydda marknadsföringslösningar som hjälper dig att öka din synlighet, attrahera målgruppen och maximera din företagstillväxt. Med vår expertis och erfarenhet erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster som är utformade för att passa dina unika behov och mål.

Våra marknadsföringstjänster

 • Digital Marknadsföring

  Vi kan hjälpa dig att skapa närvaro online genom strategiskt utforma digitala kampanjer. Genom att använda sökmotoroptimering (SEO), pay-per-click-annonsering (PPC), sociala medier och content marketing kan vi öka din webbtrafik och omvandla besökare till kunder.

 • Sociala medier

  Vi kan skapa och hantera ditt företags profiler på olika plattformar som Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn. Vi utvecklar engagerande innehåll, hanterar interaktioner och övervakar resultat för att säkerställa att din närvaro på sociala medier ger bästa möjliga resultat.

 • E-postmarknadsföring

  Genom att skicka relevant och värdefull information till din e-postlista kan vi hjälpa dig att hålla dina kunder informerade och engagerade. Vi designar ögonblicksbilder och kampanjer, spårar resultat och optimerar strategin kontinuerligt.

 • Webbdesign

  Vi skapar moderna och användarvänliga hemsidor som inte bara speglar ditt varumärke utan även lockar besökare att stanna och interagera. Vår kompetens inom design och användbarhet säkerställer att din hemsida blir en kraftfull plattform för att omvandla besökare till kunder.